07 maj 2012

Langkawi 27 april - 1 maj, dag 4

Måndag morgon och Valborgsmässoafton firad traditionsenligt på Langkawi. Denna dag började med sol till skillnad från gårdagen då det regnade konstant.



Med gemensamma krafter bars solstolarna ner på stranden och alla låg på en lång rad och tittade på barnen som lekte i de ovanligt höga vågorna.




Michi tog sig en liten sväng med bilen och på eftermiddagen gjorde vi en liten familjeutflykt. Efter morgonens rekognosering hade Michi hittat en jättemysig restaurang vid marinan i Kuah och där blev det lunch.






På kvällen hade Lotta bokat bord på Beach Garden. Hit går vi varje Valborgsresa. Det är lite mer västerländsk mat, ägs av en tysk. Väldigt gott och trevligt!




Alla 27 var på plats och barnen hade ett eget bord.




Efter middagen försvann alla barn och några av föräldrarna hem. Vi andra gick vidare till Reggae bar och sedan till ytterligare ett ställe närmare vårt hotell. Mycket dans blev det, barfota i sanden.Tur man aldrig blir vuxen :)


Tisdag morgon, 1 maj, bar det så av hemåt med planet som fick 11.25. Vi var första familjen som lämnade. Anna hade varit själv hemma hela helgen. Från början hade hon satt fram emot det jättemycket, men med lille Nayati försvunnen tyckte hon det var läskigt att vara själv och flyttade in till Laila ett par nätter. När vi kom hem satt hon vid matbordet med alla böckerna omkring sig. Hur mycket högar som helst.




Imorgon börjar hennes tentor och först ut är IB Standard Level English 1. Nu är det upp till bevis. London väntar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar