07 januari 2016

Anna reser till Maldiverna och farvälmiddag för Anna-Karin

Startade dagen med en kopp kaffe på balkongen hos Marika. Så roligt att ses igen efter så lång tid. Hann dock inte stanna så länge för Anna, Nur och Julie skulle åka klockan tolv. Följde sedan med tjejerna ner till den väntande taxin och vinkade av dem. Vilket äventyr för Anna och Julie. Nur reser ju hem :)



Anna skickade kort från när de satt på första planet. De flyger först till Colombo på Sri Lanka, får vänta några timmar och reser sedan vidare till Male på Maldiverna.



Själv har jag suttit hela dagen nästan framför datorn och rensat mail och fixat saker för Soft Touch. Datorn på jobbet har brakat ihop och de kan inte laga den förrän på måndag och då kan jag inte göra någon bokföring förrän det är klart. Får fixa med lite annat tills dess. På kvällen var det ordnat med en hejdå-middag för Anna-Karin Schäfer som flyttar hem i morgon.




Pia hade bokat in oss på en japansk restaurant, Rocku, på sjunde våningen i Pavilion. Här fick man sitta och grilla vid bordet.



Vi gick sedan till restaurangen brevid för lite kaffe. Den japanska restaurangen hade nämligen en begränsad tid om 100 minuter per sittning.






Inne i Pavilion hade de redan tagit bort alla julsaker och nu pyntades det för fullt inför det kinesiska nyåret och Apans år.




Anna hörde av sig och hade kommit fram till slut och de hade blivit bjudna på hemlagad maldivisk mat som tydligen var jättegod.




Nu börjar vår vardag igen och det känns på ett sätt skönt att börja leva lite mer normalt. Alldeles för mycket av både god mat och dryck och nästan ingen träning är ju inte så bra kanske, men väldigt trevligt... Dags att bli lite sundare igen :)