15 april 2021

Möbelleverans och trasig hiss

Äntligen var vår bil klar från service. Nu omlackerad på ett par ställen också. Tyvärr verkar en av backspeglarna, en av de som de lackade om, inte fungera längre. Undrar vad som har hänt eller vad de gjort? Tröttsamt!


När de gick igenom bilen hittade de vårt gamla Touch´n´Go-kort, ett kort man använder för biltullarna här. Så roligt då vi gjort det med en egen bild.


Vid ett kom våra nya möbler som vi beställt för att ta med till England/Spanien. Vad hände efter en omgång i hissen? Den brakade ihop. Kvar stod fyra arbetare och två stora saker som behövde komma upp. Efter en stund kom en kille som lyckades laga hissen igen och allt slutade lyckligt.


Alltså, när man tar med mannen till en möbelaffär...


Snygga hyllor! För böcker eller kanske porslin...


Fotade ett par av våra trevliga vakter idag. Där står de redo med termometern varje gång man kommer in.

Thelma brukar ropa på oss: "Dinner is ready", när maten är klar. Nu kom vi på vad hon kan göra istället. Det låter rätt högt :)


Michi, stackarn, kom hem med världens migrän idag. Han har haft det lite oftare nu. För mycket omkring oss just nu med försäljning av lägenheter där inget händer, världens åskoväder varje kväll som håller på i timmar, frustration över att inte kunna komma härifrån och mycket annat. Det blev till att bädda ner sig en stund.