31 december 2014

Nyårsafton 2014

Angelika skickade foto på vår lilla Stella idag där hon hade på sig tröjan jag stickade. Den blev ju jättefin på henne :)


Helene och familjen åkte ner till stranden efter frukosten, men vi övriga var hemma och fixade lite saker. Michi hade köpt hönsnät så att vi kunde fixa inne i pumphuset och täta till. Vill inte få någon överraskning i form av en död hund eller vilda apor när jag öppnar dörren...

På kvällen tog vi taxi ner till Brasserie där vi skulle äta nyårsmiddag.


Vi tog en fyrarätters supé och den var fantastiskt bra!



Vid midnatt körde fyrverkerierna igång och de slutade aldrig. Varje gång det började bli lite tyst och man tänkte att nu är det över, så körde en ny omgång igång. Det höll på i nästan tjugo minuter!!!


Fredrik och Victor var väldigt snygga i skjorta och fluga. De blev helt upplysta av alla fyrverkerier!


När fyrverkerierna väl var över så var det dags att skicka upp våra lanternor och alla fick hjälpas åt att hålla i och tända på dem.


Det känns alltid som att man skickar en liten hälsning till de som inte längre finns här hos oss.


När vi övriga trötta stapplade i säng satte sig Fredrik och Victor och tittade på hockey. Sverige spelar bra nu i junior-VM.


Så var ännu ett år till ända. Vi har nu bott dryga tio år i Malaysia. Vi har haft förmånen att få ha Anna här i ett halvår och Fredrik har nu bott sitt sista hela år i Kuala Lumpur. Jag har hunnit fylla 50, något som känns helt overkligt, eftersom jag bara känner mig som 30 inuti. Vi fick en fantastisk sommar på Rörtången och en jättemysig jul med familjen i Lerum. Nu börjar ett nytt och spännande år. Fredrik skall börja på universitetet, Anna kommer att gå ut i London och jag och Michi kommer att bli utan barn hemma. Ett nytt kapitel i våra liv tar sin början.