01 april 2024

Utflykt till Nerja

Gymmet var stängt halva lördagen och då gick vi dit försent och sedan är det helt stängt på söndagar. Nu sprang vi iväg och tränade innan Stickan Malmberg skulle komma och hämta oss halvelva. Det blev en fin bilfärd på ca 1,5 timme bort till Nerja.


Vi gick först hem till Lotta och Magnus Persson. En fin lägenhet med perfekt läge och ett väldigt coolt marockanskt badrum.



Även Gunnar och Harriet Piscator var där och dem har vi inte träffat sedan de flyttade från KL 2011. Så roligt! Det blev en promenad längs med havet bort till dagens lunchrestaurang.


Det är fantastiskt med dessa gamla vänner som bott i KL. Trots att man inte setts på hur många år som helst så tar man bara vid. Det känns hur naturligt som helst.


Det blev sedan en promenad runt i Nerja stad. Flera mysiga torg och vackert vid havet.


Här stod vi ute på Europas terrass med bara Medelhavet utanför.


Här finns ingen stor strand utan det ligger små badvikar lite här och var med stora klippor emellan.


Vi åkte sedan upp till Harriet och Gunnars hus som låg lite högre upp mot bergen. De hade en stor terrass med en väldigt fin utsikt mot havet.


De hade en väldigt fin labrador, Rico. åtta år och väldigt sällskaplig.


Vi var inte hemma förrän vid halvsjutiden på kvällen så det blev lite rester till middag och en lugn kväll. Så otroligt roligt att det är så många vi känner här nere på den spanska kusten.