19 juli 2012

Norrköping och Alingsås

Tidigt söndag morgon, den 15 juli, åkte Fredrik och jag in till Göteborg. Nu var det dags för honom att ta bussen upp till Norrköping för att vara med på Stadium Sports Camp, träffa Erik Eriksson och spela fotboll i sex dagar. Härligt!


Tillbaka på Rörtången blåste det som tusan och vi fick ta oss en tur ner till båtbryggan för att kolla att allt var som det skulle med båten.


Redan vid ett-tiden satte vi oss i bilen och åkte hem till Lerum. Skönt att komma hem ett dygn och tvätta, få använda torktumlaren och veta att allt blir torrt! Det har man inte kunnat vara speciellt säker på när man hängt tvätten ute denna sommaren... Klockan sex var vi hembjudna till Michis klasskamrat Magnus Lindberg med familj Rigmor, Carl och Erik. Carl var ju och hälsade på oss med jämna mellanrum i våras då han reste runt i Asien med sin kompis Hugo.



Vi fick nu också träffa yngste brodern, Erik, som är ett år yngre än Anna.



Magnus är ju oerhört jaktintresserad, ett intresse han kunnat odla på flera håll i världen. Under en tid bodde de bland annat i Canada och han fick då tillfälle att skjuta björn. Inte många som har sådana troféer på väggarna!



Ett stort antal andra djur har passerat framför hans gevär och han hade ett speciellt troférum där flera djur fanns uppstoppade också. Skulle inte vågat gå in där en mörk natt :)



Efter en mycket trevlig kväll åkte vi hem till Lerum igen och sov där en natt. Skönt att få sova i sin vanliga, goa säng någon gång ibland.