10 mars 2021

Shopping med Thelma

Thelma och jag åkte iväg idag igen för att kompletteringshandla lite. Denna gång åkte vi till mataffären nära flygplatsen. Thelma ville också handla lite choklad att ta med hem till sin dotter i KL. Vi gick till fyra ställen innan vi hittade rätt påsar som dottern ville ha. Många hyllor gapade tomma i taxfreebutikerna. Inte så konstigt med tanke på att inga turister är här. Såg denna påse med chips och kan inte påstå att jag blev så sugen.


Vår dörr har slagit sig och vikt sig lite inåt högst upp. Detta gör oss lite oroliga att larmet inte skall fungera på rätt sätt. Nu har vi påbörjat projektet böja tillbaka den.


Michi träffade Mario idag och hade en killkväll för första gången på jag vet inte hur länge. Själv hade jag en lugn och härlig kväll hemma. Solnedgången här är så otroligt vacker så jag satt och beundrade den under middagen. Jag har gått med i SWEA skriver, en grupp för Sweor som gillar att sätta saker på pränt. Varannan vecka får man ett tema och så får man skriva en kort berättelse. Första gången var det en personbeskrivning och denna gång var temat ett övergångsställe. Fick skrivet mitt alster ikväll. Så roligt!



Pratade med pappa och Helene idag som oftast på onsdagar och kröp sedan upp i soffan med en bok. Nu när vi är tillsammans 24/7 så är det skönt med en egen kväll någon gång!