11 augusti 2022

Pappa till Maidenhead

Så var det dags för papsen att anlända till England. Så roligt! Fixade undan allt jobb på förmiddagen och vid tolv provade jag att ta tåget till Heathrow härifrån för första gången. Det blev först tåg in mot London till Hayes and Harlington, byte där och sedan Elizabeth Line till Heathrow. Snabbt och lätt! Flyget landade till och med tidigare än det skulle.


Det tog tid innan pappa kom ut. Det är ju lite dåligt med personal på Heathrow så de hade fått sitta fyrtio minuter på planet för att vänta på bussar för att komma in till terminalen. Sedan gick det bra. Efter en timme kom den här snygge mannen ut och taxin som var beställd var på plats.


Vi var över snabbt och kollade Annas och Eriks lägenhet och sedan kom de, plus Nur, över till oss på lite ostbricka från italienska affären. Pluto blev kvar här då de skulle vidare ut på middag. Det märks så tydligt att pappa har haft hund för Pluto bara älskar att vara med honom.


En liten trött hund låg uppe i trappan och spanade på oss. Han är för söt!


När det svalnat lite, det är väldigt varmt här nu, runt 32 grader, så gick vi på en promenad med Pluto. Det blev en kall öl på balkongen och lite mer lek med Pluto innan det var dags att gå och lägga sig. Pluto är som ett barn, han kommer med sina leksaker tusen gånger och tröttnar aldrig.


Fullmånen var lika vacker denna kväll. Man förstår att den kan ha fascinerat folk i tusentals år.


Pluto fick sova över för vi gick och lade oss innan Anna och Erik var tillbaka. Både Nur och Erik har semester nu så jag tror bara de är glada att få sova ut och slippa ta vilden på promenad. Anna jobbar så hon är ju uppe, men skönt att slippa stressa på morgonen.