30 mars 2022

Första middagen hemma

Thelma och jag begav oss tidigt till Hijauan igen. Idag kom Björn och Åsa och hämtade våra balkongmöbler som har varit oss till stor glädje varje middag i flera år.


Några minuter senare ringde det på dörren igen och det var köparna av matsalsbordet som kom. Flyttfirman som hjälpte dem var väldigt bra så de skall komma och ta våra två fina skåp på övervåningen nästa vecka.


Vi beställde också en van som tog lite saker till Thelmas rum, vår stol till sovrummet och lite lådor. Väl hemma i Almaspuri igen lämnade vi allt och jag åkte ut i vanliga världen för att fixa saker som blivit liggande. Lämnade in skor för lagning, köpte giktmedicin till Michi och några andra småsaker. Så skönt att bara få vara ute utan att tänka på flytt. Kvällen förde med sig dramatiska färger.


Så var det dags för första middagen i Almaspuri. Det blev tacos då det visade sig att endast en stekpanna fungerade på induktionsspisen. Det blir till att köpa nya kastruller.


I morgon reser jag till Langkawi då vi fick ett plötsligt samtal om att Fitness Concept, efter fyra månaders väntan, kommer till Langkawi för att fixa vårt löpband. Jag mumlade något om att vi inte kunde, då vi var i KL och flyttade och att de kanske borde stämma av med kunden innan de bestämde dag. Fick då till svar att det var torsdag eller efter Ramadan, dvs om ytterligare en månad. Insåg att det var lika bra att göra det och att det faktiskt kunde bli rätt skönt med en ensam kväll uppe på Langkawi också. Flytten får vila några dagar. När jag landar sedan kan jag åka till Mitsui Outlet alldeles vid KLIA2, där de har en bra affär för kastruller!