22 november 2023

En dag på jobbet

Var på kontoret idag och på lunchen gick jag till MPH bokhandel för att köpa papper till skrivaren. Det är alltid lika fascinerande att se hur många som sitter och läser böcker i bokaffärerna här. Den här hade till och med bänkar!


Fick mail häromdagen från våra vänner Lotta och Bosse som ska till London på en ceremoni för deras dotter Julia. De är där exakt de tre dagar som vi kommer att göra ett stopp innan jul. Nu är det inbokat en middag den 9 december. Härligt när man kan ses över hela världen! 


På kvällen gick jag till gymmet för att prova del ett av mitt nya program. Tufft som tusan och benen var som små gelebitar efteråt, men det kommer att kännas bättre nästa gång. Fotade alla juldekorationer som kommit upp nu. Den ena mer intressant än den andra.


När jag kom hem gick jag ett varv runt condot för att få ihop mina steg och vem fick jag syn på inne i gymmet om inte den här snyggingen


Idag fick vi det här fina tackkortet från Anna och Erik. Det tar sin lilla tid med posten här. Så jättefint det var!


Efter middagen satt vi en stund på balkongen och rätt som det var började det smattra och smälla från huset mitt emot, Angkapuri. Det är en familj med små barn som för andra gången slänger ut massor med smällare från balkongen. Inte jättesmart när det landar smatterband på vägen nedanför som kan hamna under bilar...

Fick mig en pratstund med Helene också. Alltid mysigt att prata ikapp oss lite.