16 april 2024

Möte med bank och Fredrik

Det blev en tur in till London idag där vi hade möte med banken och även fick träffa Fredrik. Vi hann med en fika under lunchen innan det bar av tillbaka med tåget igen.


Efter jobbet gick vi till gymmet. Nu har jag inte varit sedan i fredags. När vi kom dit vid femtiden var det helt fullpackat vid varje maskin så jag gav upp direkt. Började gå på ett löpband, men bestämde mig sedan för att sticka ut och springa istället. Börjar om från början med mitt program där man blandar löpning och gång. Det kändes riktigt bra och det var så vackert nu när våren kommer. Fick stanna ett par gånger och ta foton.



På kvällen var det Frölunda mot Skellefteå i sjätte finalmatchen. Det stod 3-2 i matcher till Skellefteå innan men som tur var så vann Frölunda idag. Det blir en sista och spännande match på torsdag.


Anna skickade foto idag på lilla Vega. En av Annas bästa kompisar, Erika med sin man Knut fick en liten tjej den 14 april. Så roligt när allt gått bra. Vi fick reda på att hon var gravid under Annas och Eriks bröllop.


Nu börjar det komma små bebisar här och var bland Annas vänner. Så mysigt!