30 juni 2014

Till Ikea - nya skåp till landet

Var inne i Kungälv idag och fixade lite ärenden. Anna skulle till kiropraktorn bland annat. Hon har fått så ont i ryggen så hon knappt kan gå och hon som skall iväg till New York på onsdag. Vi måste få det fixat. Var inne i en porslinsaffär där jag tittat på tallrikar flera gånger. Tidigare var de 32 cm och då gick det inte att ställa in dem i ett vanligt skål. Nu har de minskat måttet till 28 cm så nu skall jag nog byta ut de tio år, fula och gamla, tallrikarna från Ikea!


Vi åkte vidare till Ikea och jag fick köpt två vita vitrinskål. Skall ställa dem i vardagsrummet på landet istället för de dammsamlande rottinghyllorna vi har haft där i alla år. Fram med skruvmejsel och andra verktyg - bara att sätta igång.


Det färdiga resultatet blev riktigt bra. Hela rummet ser större och ljusar ut. Skönt att få in alla spel bakom dörrar så man inte behöver se dem. Kunde nu sätta glas i skåpet också och få lite mer plats i köksskåpen. Så skönt! Lampan i lite marin stil är också ny för i år. Nu är nog vardagsrummet klart :)


Ibland blir man hemmablind och det är riktigt roligt att få fixa till det lite ibland. Är så nöjd idag!