10 augusti 2013

Tur till Ikea, packning och Fredrik kommer hem

Anna var kvar på Rörtången igår och var på fest hos våra grannar, Carl och David Bergin. Tydlige väldigt lyckad fest med tanke på vilken tid hon kommit hem. Hon kom hem till Lerum vid halvtretiden på eftermiddagen i alla fall. Innan dess hade jag varit på Ikea och köpt ny säng till Fredrik som vi snabbt monterade ihop. Just nu står den lite trångt i väntan på att hans gamla säng skall bort. Nu har han i alla fall 1,40 att sova i jämfört med tidigare 80 cm. Med tanke på att han nu nästan är 1,80 så är det inte en dag för tidigt... Han vet inte om att vi har gjort något så det blir kul att se hans reaktion!


Vid nio var Anna och jag vid Landvetter för att hämta Fredrik. Planet var tio minuter försenat men sedan kom han. Det var så roligt att få se Anna och Fredrik tillsammans. Det har inte hänt många gånger denna sommar...


Hemma blev det sedan kyckling, ris och currysås på begäran av Fredrik. Han blev jätteglad för sin nya säng. Det blev också till att snabbt packa upp hans saker och börja tvätta för fullt. Så fantastiskt kul att få en sista kväll med båda barnen innan vi sticker igen.