26 mars 2017

Med Anna till Club Med

Frukost för tre nere i frukostmatsalen på Hotel Clubby Sapporo denna morgon.



Anna tog ett underbart kort på den japanske kocken som lagade omelett med pinnar!



Efter frukosten tog vi taxi till Sapporo station och sedan tåget tillbaka till flygplatsen. Där gick vi till inrikeshallen där Club Med hade en incheckningsdisk så vi kunde anmäla att vi var där för bussen. Vi hade nästan en timme tillgodo så vi gick iväg och tog en kaffe. Då stod det en söt dam och delade ut kakprover och när hon såg att vi drack kaffe kom hon fram med lite smakprover till oss. Snällt! Hon står där bakom Anna :)





Halvett var det dags att kliva på bussen och Anna var snabb så vi fick sätena längst fram. Kul när man kan se ut bra. Turen tog cirka två och en halv timme.





Väl framme fick vi rum 666. Inte jättestort för tre personer men vi får väl vara välorganiserade. Började med en liten rundvandring runt hotellet och stack ut en snabbis för att känna på snön.






Vi passade också på att hyra skidutrusningen inför imorgon.


Middagarna består ju av buffet här och vi kom vid sjutiden och middagen serveras mellan sex och åtta. Lite lätt hysteriskt var det så man skall nog komma lite tidigare. Efter maten är det som på många charterställen - personalen uppträder med en show.



Det var sedan lite musikuppträdanden också innan det var dags att gå tillbaka till rummet.




Det skall bli så roligt att åka skidor imorgon. Sist jag och Anna åkte var 2012!