12 september 2013

Swealunch och möte på Teeq

Började morgonen med att gå med Michi till jobbet och sedan ta min lilla dagliga powerwalk på 30 minuter. Tycker verkligen att det är skönt! Efter att ha varit hemma och duschat var det dags att ge sig ut igen. Skulle fixa en sak inför Michis födelsedag men det var stängt och helt plötsligt hade jag en timme över innan Sweas lunch på Willow Tree skulle börja. Då slank jag in på ett ställe i Sri Hartamas och fick 45 minuters fotreflexologi. Lyxigt!



Träffade sedan 16 andra Sweor på vår lunch. Roligt att så många dyker upp. Fick också tillfälle att samla in pengar till kräftskivan Swea skall ha. Lite segt med betalningarna som alltid. Nu är det 27 kvar att jaga in... Har aldrig varit på Willow Tree tidigare. Restaurangen ligger snett bakom Souled Out och det var riktigt gott. 

När lunchen var över åkte jag med Mica in till stan. Hon skulle till Teeq för att prata igenom lite inför kräftskivan så jag var med henne där. När vi skiljdes åt gick jag till Sungai Wang precis tvärs över gatan. Hittade så fina klänningar som jag provade och såg efteråt att priset var 30 RM styck, dvs 60 kronor. Gratis!!! Plockade till mig flera stycken :)

Väl hemma igen regnade det så jag stack snabbt iväg upp till skolan för att hämta Fredrik som spelat fotboll, så han slapp gå hem. Världens snällast mamma har han. Senare på kvällen åt vi pastan. Blandade i rökt lax och färska spenatblad och det blev hur gott som helst! Det får vi göra om!