28 juli 2019

Alla reser hem och vi hälsar på Anders

Fick idag upp det här minnet på Facebook. Helt otroligt roligt! Tänk när jag bokade in Fredrik på sommarkurs på King´s college när han ville åka till Australien eller Canada för att plugga. Han genomskådade min list men accepterade att London var bra och se var han är idag :)


Här på landet blev det frukost ute i morse med våra kära gäster.


Det blev sedan en tur in till Husaren i Haga där vi tog lite lunch. Var tvungen att fota dessa gigantiska kanelbullar för hundrade gången. Man ser en hel familj dela på en och ändå blir det över...


Vi fick bord ute i solen och hade det hur bra som helst. Vi vinkade sedan hejdå till Louise som traskade mot flygbussen vid centralen och så körde vi Madeleine hem till hennes brorson.


Michi och jag åkte vidare till Toftaåsens korttidsboende där Anders nu bor ett tag. Vi hade tagit med lite kräftor från igår som han tyckte var fantastiska.


På kvällen hade vi bjudit över Kjell och Birgitta på lite middag. Vi började dock hos Marianne, Birgittas mamma, som bjöd på champagne. Vi hade gett henne en flaska när hon fyllde 90 och hon ville så gärna dela den med oss. Så gulligt!


VI fick äntligen en helkväll med våra kära grannar med tid för mycket prat. Alldeles för lite av den varan den här sommaren.