22 mars 2023

Salsa, spanska, skor, soffa och middag hemma. Aktiv dag!

Startade dagen med en salsaklass. Idag var det helt ny koreografi så träning både för kropp och hjärna!


Efter en snabb dusch bar det av hem till Maru för en spanskalektion. Imperfekt subjuntivo. Visst låter det spännande. Ha ha ha! Var sedan och hälsade på hos Carmen som säljer sååå snygga skor. Hon hade fått in en ny sändning så jag var tvungen att kolla lite.


Fjärde stoppet blev på ett ställe som ställde ut sängen vi tittar på med just en soffa framför. Ville provsitta den för att känna att den är skönt. Vi kommer ju ha en annan färg sedan plus kuddar i ryggen.



De senaste dagarna har det varit världens åskoväder och kraftigt regn. Michi lyckades fota när han åkte hem från jobbet och det ser ut som om han kör i en flod.


På kvällen fick vi hem svenske Henrik som är den som introducerat oss till Chaine des Rotisseurs och även anordnat ett operasällskap där han mailar ut vad som är på gång. Roligt med personer som är så aktiva.


När han gått, lastade med drygt tio böcker, så fick Michi packa lite inför imorgon. Nu får vi besök av Tobbe några dagar! Idag fyllde Madeleine år och det var så knöligt med tidsskillnaden så det blev inget telefonsamtal idag, utan bara ett meddelande. Stort grattis från oss :)