17 januari 2012

Skolan går in i vecka två

I morse var det dags att gå till kontoret igen och fixa till bokföringen. Riktigt roligt att sitta och pilla med siffrorna lite. Fick klart november och december. Nu är det bara upplupet som skall till också så kan revisorerna ta över sedan :)


Anna åkte iväg som vanligt till skolan. Hon hade nu med sig sitt 13e konstverk för IB. De behöver mellan 12-16 att visa upp på sin utställning den 19 april när en IB-examinator kommer och bedömer deras arbeten. Här målade Anna av sig själv från ett foto där hon bara var dryga sex månader. Det blev otroligt likt!!!




Fredrik skulle ha sin första tenta idag och började inte förrän vid tolv. Han hade bestämt tid för frukost med ett par andra kompisar och de träffades på Bestari, ett väldigt lokalt indiskt ställe, för att äta frukost. Det blev en indo goreng, friterade nudlar. Vår son har blivit väldigt malaysisk :)


På eftermiddagen körde jag honom till Veronica Velá, hans extralärare i matte. Nu är det hårdkörning inför alla prov. Det var så otroligt mycket trafik så en färd som normalt sett tar 20 minuter tog en timma. Måndag och tisdag är det Chinese New Year och alla förbereder sig för ledigheterna som kommer. Det är väl ungefär kinesernas julrusch...


Michi och jag avslutade kvällen med att titta på en svensk film jag lånat som hette Fyra år till med bland annat Björn Källman, som träder fram som homosexuell folkpartiledare. Vi har lite kvar att se ikväll. Den var  riktigt bra. Vi drog på munnen många gånger åt svenskheten i filmen. Allsång, snapsvisor, politikerprat m.m. Ser fram emot slutet imorgon.