06 december 2018

Ett dygn hemma

Med mig på flyget hem var en annan svensk tjej, Sofie Johansson. Hon hade med den här lilla söta varelsen på flyget. Hunden fick vara i en väska inne i kabinen. Tydligen är KLM ett av de få bolagen som är ok med det. 
  

Bytte plan i Amsterdam och blev sedan hämtad på Landvetter av min käre man som jag inte har sett på flera veckor. Släppte av honom vid jobbet så det blev ett kort återseende. Ha ha. Det blev sedan hem, packa upp och direkt till frissan för ett välbehövligt besök.


När jag var hemma igen var klockan halvfyra och det var redan mörkt. Med en tidsskillnad på sju timmar i kroppen blev jag ju direkt trött. Kroppen tror väl att det är natt så fort det blir mörkt.


Hann in på systemet och handlade den nya mousserande glögget. Den skall bli spännande att smaka. Jag ville köpa årets glöggsmak, limoncello, också men den är tydligen helt slut. Den skall ha varit jättegod så det var ju synd att missa den.


Det blev självklart också ett besök i Akademibokhandeln. De skrattar alltid åt mig som kommer dit samma dag som jag landar. Jag gick därifrån med åtta nya pocketböcker. Härligt! På kvällen blev det färska räkor till middag. Det är verkligen en sak vi saknar i Asien. Det finns inget som kan jämföras med svenska skaldjur. Nu är min weekendväska packad och imorgon bär det iväg igen. Lätt hysteriskt.