10 mars 2017

Shopping i London

Vi fick oss ett gott skratt när vi vaknade hos Fredrik. Michi hade skickat ett foto med en keps som Ingemar gjort med texten Make Rörtången Great Again. Ja, mycket sprider sig över världen...


Jag vaknar fortfarande tidigt så efter ett par timmar uppe kom även Fredrik upp och det blev lite frukost.


Efter en lugn förmiddag hemma så traskade vi iväg bort till Annas jobb för att äta lunch på en salladsbar som var väldigt fräsch.


Min väska lyste med sin frånvaro så jag fick ge mig ut och shoppa. Hade ju bara kläderna jag stod i. Som tur var så gick det väldigt bra. Anna följde med mig för att ge lite goda råd, men Fredrik gick hem. Undrar varför :) Vi började på Zara och sedan blev det Marks and Spencer, Uniqlo och Victoria Secret. Totalt nästan 250 pund. Handlade ändå i affärer med rätt modesta priser och bootsen jag köpte var på halva priset. Det skall bli spännande att se vad jag får tillbaka från KLM! Anna fick gå efter Zara och när jag handlat klart resten var det skönt att sitta ner med en kaffe.


Här är hela skörden. Man måste ju verkligen handla allt. Som tur var hade jag smink och tandborste i handbagaget så det behövde jag inte handla. Kunde väl gjort det ändå men...


På kvällen var det dags för födelsedagsmiddag och Anna hade bokat in oss på Ours som ligger i South Kensington. Väldigt trendig restaurang och det verkade vara en hel del modeller där och tydligen populärt bland bloggare - passade ju mig, ha ha! Bara badrummet var värt ett foto! Blommor överallt.
  

Inne i själva restaurangen fick man nästan en utomhuskänsla. Det var tegelväggar och träd. Väldigt häftigt dekorerat! Maten var väldigt bra.


Var tvungen att fota ingången också. Det var som en vit lång bro eller som en väg ur Trollkarlen från Oz. 


Efter middagen åkte jag och Fredrik hem till honom, medan Anna och Nur gick ut för att träffa Emma Jungeling som är och hälsar på i London. Michi träffade ju henne hos Daniele för bara någon helg sedan!


Som alltid en jättemysig kväll när man får vara tillsammans med barnen. Så kul att få fyra dagar så här i mars. Tur att Helene fyller år :)