11 februari 2015

Silverkurs 5 och till Langkawi

Började morgonen med ett besök på RHB för att lämna in alla papper för namnbytet på firman här. Det skall ta en vecka ungefär säger de, så man får väl räkna med cirka två veckor med malaysisk tidsräkning... Efter banken var det dags för silverkurs nummer fem. Hela första kursen går ut på att lära sig olika tekniker och idag var det dags för sågning.


Två små hål borrades i mitten, en smal, smal sågklinga drogs igenom och sedan fick jag såga ett hål mitt i. Det var roligt och inte särskilt svårt.


Passade på att ta ett kort i smyg på tre av mina medkumpaner: Susann, Marika och Pia.


Min ring som jag började på förra gången var färdig nu. Blev riktigt nöjd med den också :)


Efter kursen blev det till att åka direkt hem, slänga ner det sista i väskan och sedan åka till Subang med åtta gäster för flyg upp till Langkawi. De som åkte med nu var Daniels mamma Pia och syster Josefin samt Kevins morfar Pelle, mamma Mariana, syskonen Dennis, Robin och Sanna samt Dennis flickvän Nina.


På Langkawi hade vi fått en leverans av möbler vi beställt. Det var en bänk till hallen...


Tre barstolar till baren ute...


... samt en bokhylla till gymmet för handdukar, böcker m.m.


Vi var framme vid huset vid halvsextiden och det blev bad direkt.


Vi tog sedan middag nere på Cactus så att de fick smaka på den lokala maten. Här är den väldigt god och väldigt billig - en trevlig kombination.


Kvällen avslutade uppe vid huset och alla somnade sedan gott. Får se hur länge de sover i morgon med tanke på att de bör vara lite jet-laggade fortfarande :) Michi landade lyckligt i KL idag och kommer upp på fredag. Vi reser verkligen om varandra nu!