17 april 2021

Träff med Schippers

Thelma har ju köpt ett litet radhus i Manilla. Det är bara på 25 kvadratmeter (!) och nu ska hon försöka inreda. Vi tipsade om att göra rutor och inreda och se vad som får plats, som Anna och Erik gjorde. Nu är hon i full fart med att få ihop ett litet badrum.


Michi och jag åkte till Toyota och de kunde fixa backspegeln på studs. Nu fungerar det att styra spegeln inifrån bilen. Det enda som inte går är att fälla in backspeglarna total, men det har vi aldrig gjort ändå...


Nästa stopp blev Almaspuri. Michi fick tagit bort några skruvar som hållit uppe ett fäste för en tv-skärm. Nu skall vi få dit någon som kan spackla och måla.


När vi väl kom hem så blev det vår helgpromenad runt Mont Kiara. Promenaden avslutas alltid i den här fruktbutiken där de gör i ordning glas med färskpressad juice. Hur gott som helst!


På kvällen träffade vi Karine och Rudi på The Steakhouse inne på Changkat. Riktigt gott kött. Denna restaurang samt flera andra på samma gata ägs av en tysk, Werner. Han vet hur västerländsk mat skall tillagas!


Riktigt skönt att allt stänger vid tolv för man är alltid hemma i hyfsad tid. Supertrevlig kväll igen. Och vi som inte hade så mycket inplanerat. Det blev en fullspäckad dag trots allt.