02 juli 2009

Sverige 19 - 26 juni

Veckorna rusar fram och vi är redan inne på tredje veckan i Sverige. Nu känns det att semestrarna kör igång och besöken och resorna duggar tätare. Michi jobbar denna veckan också, men sedan är det dags för semester.

Söndagen den 21 juni fick Anna besök av Cicci och Sandra från KL. De skall stanna här en hel vecka. Det är roligt när vi får besök av kompisar här till KL, men lika roligt när vännerna i KL kommer hit så att de får en helhet av hur vi har det.


Tjejerna fick ut på tufft äventyr direkt när Michi tog med dem ut i båten för att lägga ut krabbtinor. Får väl se om det blir några skaldjur till middag någon kväll.


Måndagen den 21 skulle jag in till Centralen för att hämta David som skulle hälsa på Fredrik. Snabbade mig hem till Lerum innan och åkte med pappa till Floda och köpte nya växter till huset i Lerum. Kul att fixa lite framför huset! Köpte bark att lägga på också så kanske det inte blir lika mycket ogräs sedan. Klockan fyra svängde så Fredrik och jag in på Centralen precis i tid för tåget från Stockholm. Det bar sedan av direkt ut till landet. Tjejerna hade varit på Soft Touch och haft kurs om handskar. Kul för dem när de jobbar i KL att ha varit på stora lagret och kontoret i Göteborg. Hämtade dem i Kode på kvällen efter det att de gjort stan och sedan blev det grillning på stranden.



Tisdagen bar det av till stan igen. Rena taxiverksamheten. Fredrik och David skulle nu på expressbuss till Oslo för att hälsa på Thomas, en norsk-skotsk kompis som flyttade hem från KL för 1,5 år sedan. Härligt för dem att de nu är så stora så de kan resa runt i världen lite själva!



På onsdagen kom Michi och jag äntligen ut med båten själva. Det bar av till Dyrön och en god middag där med räckmacka och skaldjursgryta. Solen lyste och allt var fantastiskt!




I torsdags var det så dags för Michi att jobba även kvällstid och han kom hem med pakistaniern Bati efter jobbet. På vägen hade han också hämtat upp två kompisar till som skulle till Anna: Thea som nu bor i Peking och Linda som flyttade hem till Norrköping för några år sedan.


Bati, Magnus och Michi tog båten till Rönnängs brygga för lite middag. Bati hade aldrig åkt i en mindre båt tidigare och kan dessutom inte simma. På vägen hem ville han köra och vinkade stolt till varenda båt de mötte. Han var så stolt när han kom tillbaka!



Har kommit ut och sprungit tre gånger denna veckan, totalt 17 km. Lite bättre!
Fortfarande hur jobbigt som helst. Ser fram emot att det någon gång kan bli lite lättare...