29 november 2010

Juldekorering av Soft Touch kontor

Normalt sett så har Soft Touch använt en kille som heter Steven för att dekorera kontoret med plantor och annat. När det kom till jul hade de dock så olika åsikter om hur det skulle vara så Michi valde att istället fråga Claudia, en kompis till oss, som har jobbat med mycket kreativt tidigare. Steven ville ha en gran i företagets färger, dvs en blå gran med gula och röda dekorationer samt massor av dalahästar... Bättre att han får göra helger som hör Asien till.

Claudia och jag tillbringade en dag i Chinatown och på Ikea och hittade det mesta vi behövde. Chinatown är verkligen en outsinlig källa för vad man än behöver vad gäller dekorationer.

Claudia började med att gå på granarna. Den ena hade vi fått byta ut för när de tog av nätet på kontoret ramlade hälften av alla barren av. Ikea skötte det snyggt med att leverera en ny gran nästa dag och ta med den gamla som de plastade in i gladpack (!) för att inte barra ner överallt. Jag satte mig ner och började vika ihop alla våra sju julstjärnor.


Den ena granen var rätt gul så Claudia gav den en rejäl omgång med snösprej och vips såg den ut som en frostig utomhusgran. Jättefint!

Jag hade tagit närbilder på Michi, Andreas och Magnus och Claudia klippte ut dem till julgranskulor och de fick fint pryda den ena granen.

Vi hade massor av olika små lådor som vi slog in till paket och lade under granarna. Nästan så att man vill smyga fram och klämma på dem lite :)

Vi hade också hittat jättestora julgranskulor och stora , flikiga snöflingor. Claudia arrangerade det över bardisken. Hoppas ingen sticker upp huvudet för högt.

Alla julstjärnorna kom upp och med hjälp av lite fiskelina och tejp lyckades vi få alla att hänga rakt. Det såg verkligen ut som en riktigt svensk jul. Härligt!

Efter nästan sju timmar var vi klara och senare på kvällen åkte vi dit hela familjen och tittade och Michi var jättenöjd. Imorgon kommer resten av gänget till ett julskyltat kontor.