22 februari 2022

Installation av kök dag 2 och Swea årsmöte

Idag var det dags för årsmöte med Swea. Skönt att bara kunna gå dit utan att behöva göra något. Semlor fick vi också. Mums! Det är nu bara 25 betalande medlemmar i Swea. Som mest var vi 84. Helt otroligt hur det har minskat!




Efter mötet blev det ett besök i Almaspuri, nu dag två. Garderoberna i sovrummet var klara, men ett par av dörrarna hade bågnat lite så det får de göra om.


Väldigt nöjd med all inredning. Dessutom finns det överskåp. Två av varje garderob av de två första och den tredje finns det en av.




I köket höll de på för fullt med alla skåp. Det blir så fint!



Bakom hyllorna skall det upp mer kakel också. Det tog slut...



Åkte vidare för att köpa diskmaskin. Alla inbyggda diskmaskiner i Malaysia är slut. Tydligen skall nytt lager komma i april. Jag beställde en Bosch på Harvey Normans så får vi hålla tummarna. Nästa anhalt blev Ferunis där jag köpte två lådor till med vitt kakel. Regnet vräkte ner och vi körde genom sjöar!


Dagens datum är lite speciellt då det kan läsas framlänges, baklänges och uppochner!



Imorgon är det sista dagen för ihopsättning av alla skåp. Det blir spännande att se om det blir som vi har tänkt oss. Idag gick Ryssland in och godkände två nya självständiga stater - som ligger i Ukraina. Nu undrar man lite vad världen står inför...