05 april 2013

Thonellarna i KL

Det verkar inte gå någon nöd på Tobbe och Michi. Idag träffade de D och åkte runt med honom över halva Langkawi. Kul för Tobbe att få se lite mer av den lokala sidan av Langkawi och inte bara turiststråken. Bortanför Telaga Harbour åkte de ner och åt lunch för 4 RM (8 SEK) per person på stranden. Lagom :)



Michi fotade denna fina frangipanin som är blomma nummer två som nu slagit ut. De är såååå fina!!!



På kvällen stack Michi och Tobbe ner till The Cliff för en kvällsöl i solnedgången. Utsikten där är helt fantastisk och det är väl värt ett besök vid sjutiden på kvällen!



Därefter blev det middag på Brasserie nere på stranden.




Själva hade vi det lugnt och skönt i KL. Fredrik satte sig lite med sina läxor, som de självklart fått över lovet. Jag var och fixade lite saker och passade på att fota blomman nedan. Skulle vilja ha sådana mot husväggen vid entrén på Langkawi. Vet inte riktigt vad de heter, men har nu skickat bilden till Jojo som hjälper oss med trädgården så får vi se vad han säger. Frågan är om de kan stå i skugga.


På kvällen hade Jeanette fixat middag på Souled Out då delar av familjen Thonell nu är i KL, dvs Hans, Marika och Ellen. De bor ju numera i Hongkong. 

Ellen och Marika

Efter middagen med mycket prat åkte Marika och Hans hem med en trött liten tjej och vi andra traskade vidare till Backyard för en liten kvällsdrink.


Avslutade sedan hemma hos oss och hade jättetrevligt så vi sade inte hejdå förrän vid tvåtiden.


Spontana kvällar som denna blir ofta så lyckade och vi hade verkligen så roligt. Jeanette hade med sina två kusiner och en sambo.