15 juni 2013

Anna till Rörtången och jag på klassfest

Denna kväll var det dags för vårt 30-åriga jubileum från när vi gick ut Rudebecks. En facebook-grupp startades och många roliga bilder från revyer och annat har lagts ut. Bland annat var det en kille som lade ut våra studentfoton. Jag undrar hur fotografen tänkte när han satte oss framför ribbstolarna i gympasalen?


Åkte in till stan tillsammans med Anna-Carin (Hermansson) Lindberg som jag även gick i samma klass som mellan klass 4-9. Så roligt att ses igen och det blev många glada skratt redan på tåget in. Hann komma ihåg att knäppa ett par foton under kvällen i alla fall. Vid mitt bord satt till vänster: Malin (Gustavsson) Spratt som numera bor i Hongkong och som jag har träffat i Asien vid några tillfällen, brevid henne har vi Anna-Carin. På andra sidan sitter längst fram Anna von Porat, brevid henne Maria Sardal Jerhov och sedan Tina Karling.


Vid bordet brevid hade vi Esa Börjesson, Lena Lindén, Carina Oldberg och Magnus Witting och mitt emot Anna-Karin, Anna Afgnewall, Lars Dalgren m.fl.


Vi samlades på restaurang Dubbel Dubbel som serverade asiatisk mat och låg på Kastellgatan. Lite lustigt att det just blev asiatiskt när både jag och Malin just kommit därifrån.


Det var med stor spänning alla samlades utanför restaurangen och såg alla gamla kompisar komma. De flesta var sig väldigt lika men det var ett par - tre stycken som jag kände att jag aldrig hade sett. Det blev mycket prat och skratt, många minnen och flash-backs, foton kom fram och det blev en riktigt trevlig kväll. Tror att de flesta var överens om att det skulle vara roligt att få till det inom en inte alltför lång framtid igen. Cilla Brodin och Hans Sinclair som dragit igång det hade gjort ett strålande jobb. Det fanns flera som vi saknade, men som förhoppningsvis har möjlighet att komma en annan gång. En fantastiskt rolig kväll!