27 december 2014

På väg mot Malaysia

Pappa kom och hämtade oss i morse vid kvart över nio. Vårt plan skulle gå 12.05, men precis innan vi skulle åka hemifrån fick vi ett mail med besked om att planet var försenat en timme. Det var snöoväder i Amsterdam. För oss spelade det ingen roll för planet till KL skulle inte  lyfta förrän 20.45 så vi hade många timmar framför oss i Amsterdam. Däremot visste vi att Helene med familj skulle flyga 17.40 och bara hade en och en halv timme på sig på denna stora flygplats och det kändes lite mer nervöst. Det hade snöat på natten så vi fick ta det försiktigt ut till Landvetter.



På Landvetter låg snön och vi tyckte att knappt några plan landade eller lyfte...



Framme i Amsterdam åt vi lunch och fick tiden att gå lite och gick sedan och satte oss i loungen för att läsa, spela spel m.m. Vi såg att Nilsons plan nu var en halvtimme försenat, men det flög i alla fall och hade kommit iväg mot Göteborg. Det var med en lättnadens suck vi såg dem komma med snabba steg mot gaten en liten stund innan det var dags att gå ombord. Så otroligt mysigt att komma iväg alla åtta mot nya äventyr i Malaysia.




Det var en hel del folk som missade planet på grund av alla förseningar i Amsterdam så Michi och Fredrik kunde dela en rad med ett tomt säte mellan sig och Anna och jag flyttade oss snabbt och fick en hel trerad var så vi kunde ligga ner och sova hela resan. Så otroligt lyxigt!!!