13 mars 2016

Målning på Langkawi och hejdå till Jonas

Arbetet på Langkawi fortsatte idag. Kul att fixa så mycket som möjligt innan vi åker hem ikväll! Alan kom och tittade på lite saker och då visade han oss en app på sin telefon. I Malaysia tror befolkningen väldigt mycket på spöken och olika väsen. Appen som Alan hade visade om man hade några spöken omkring sig. Spöken visade sig som svarta, röda eller blå prickar på hans karta, De svarta har svagast energi, de röda mer och de blå kan vara farliga. När han scannade av vår tomt - minsann - där var ett litet spöke alldeles i närheten. Jag undrade om jag skulle springa därifrån, men han svarade helt allvarligt att de flyttar på sig själva. Tala om olika kultur och tro, så intressant och annorlunda mot vad vi tror på!


Michi hade färgburkar sedan tidigare i förrådet så jag tog på mig att måla väggen där den brasilianska grillen skall stå. Riktigt roligt!


Halvett kom så taxin som skulle ta Jonas till flyget och det var dags att säga hejdå.


Väggen blev sedan färdigmålad och Alan hade väldigt roligt åt att jag målade...???


Tog mig sedan an alla hyllor som Michi snickrat ihop till vinkällaren.


När de torkat ett par timmar satte Michi in dem och det såg riktigt fint ut. Får fixa de på vänstersidan lite längre fram också.


Tjugo i sju flög vi sedan tillbaka till KL och det blev middag på B-Lab.


Nu blir det inget Langkawi på ett par veckor. Nästa lördag kommer Fredrik och det är det ju värt att stanna hemma för!!!