28 augusti 2018

Hemmadag

Thelma tyckte det verkade kul att måla och det är klart att hon har inte så mycket att göra nu när inte barnen bor hemma längre. Jag var tvungen att fota henne för hon hade klätt sig och såg ut som en indonesisk eller pakistansk gästarbetare. Kände inte igen henne först. Ha ha!



Har börjat rensa lite i högarna hemma och även gett mig på skåp och lådor. Tänkte försöka börja bli av med lite här hemma. Ett par hyllor i veckan. Vi har fortfarande kvar skolpärmar som barnen hade... Gick sedan upp till 1 Mont Kiara för att fylla på förrådet av gikttabletter och allergimedicin. Michi ska resa en hel del nu så det gäller att ha med sig det som behövs...



När jag gick hem passerade jag Fire Station, ett gym som liknar Barrys Bootcamp som vi provade i London. Jag gick in och kollade lite och köpt tre provklasser var till mig och Michi. Bokade tid för en klass i morgon kväll med löpband och styrketräning alternerat. Spännande att se om det är lika tufft som i London. På kvällen tog vi en backpromenad innan middagen. Roligt att träna tillsammans.