16 september 2022

Michi och Madeleine till Spanien

Idag landade både Michi och Madeleine. Bådas plan var försenade då det är flygledarstrejk i Frankrike och planen fick gå andra vägar. Jag skulle ta bussen till busstationen inne i Mabella, men L79 verkar alltid vara försenad så jag hoppade på buss 13 istället. Då kom jag i alla fall till Marbella centrum och promenerade sedan tjugo minuter drygt uppför berget till busstationen. Där blev det en kaffe i väntan på Madeleine som kom 14:40.


Vi åkte hem med väskan. När vi tog taxi hittade vi en mobiltelefon i baksätet. Chauffören sprang iväg och hann ikapp mannen som ägde den precis när han skulle hoppa på flygbussen. Vilken tur! Madeleine och jag gav oss direkt ut på stan och tog en lätt lunch på gågatan.


Det blev en god, kall gazpacho i värmen.


Efter maten blev det en kort tur runt vår lilla stad.


Michis plan var nästan fyra timmar försenat så han dök inte upp förrän vid halvsju. Det blev middag nere på Kala Kalua igen. Man märker att det börjar gå mot höst för kvällen var redan mycket kyligare nu.


När vi gick hemåt var alla små ställen längs med strandpromenaden stängda. Första gången det har hänt.


Vilken mysig dag. Madeleine var på väg hit för 2,5 år sedan men då kom covid och Spanien stängde igen. Nu har vi äntligen fått hit henne! Så härligt att Michi är på plats också. Det är skönt att vara själv ibland, men lagom är bäst.