01 juni 2015

Fredrik åker till Koh Samui

Nu har jag, med hjälp av Anna, lyckats få in Fredriks studenttal som en länk på bloggen för den 29 maj för de som är intresserade :)

Det blev snabb packning i morse, både för Fredriks resa till Koh Samui samt saker för Anna att ta hem till Sverige för Fredrik. Nu skall han börja flytta härifrån. Vid halvtolv kom Olga, Rais mamma, och hämtade upp Fredrik. Hon tog ett kort på flygplatsen på alla fyra killarna: Mike, Fredrik, Mateo och Rai. Nu bär det iväg på första killresan själv. Måste kännas både roligt och spännande!


Anna, pappa och jag åkte ner till Chinatown för att äta lunch.


Det blev en klassiker på Old China Café. Aldrig fel!


Anna skulle senare iväg och fika med en kompis i Plaza Damas och tog kort på den här roliga skylten i taxin: Man får inte pussas!


Pappa och jag fortsatte sedan till Bangsar Shopping Centre för att för att fixa med lite fler studentpresenter och det blev också en fika på Coffee Bean.


Äntligen blev det middag hemma. Det är roligt att gå ut och visa alla restauranger, men det blir ju rätt intensivt. Nu hade vi en lugn och skön sista kväll hemma innan det bär av mot Sverige för Anna och pappa imorgon.