02 oktober 2022

Ytterligare bröllopsjakt och middag med barnen

Intressant med elbil som Anna och Erik har. Fick idag uppleva ett par olika laddare. Det går väldigt snabbt att ladda upp en bil!


Idag blev det en andra tur för att titta på eventuella bröllopsställen. Anna och Erik har varit iväg på fler ställen så klart, men ändå roligt att få komma med och kika lite. Efter detta är det dags att bestämma sig. Efter dagens tur blev det också ett stopp på Bicester Village. Alltid roligt att komma dit och kolla i affärer. 


Det blev en eltankning till på vägen hem och då passade vi på att ta en fika i bilen.

På kvällen skulle vi in till stan och äta middag med barnen och fira Michis födelsedag som kommer snart. Michi och jag tog tåget in för att möta Fredrik lite tidigare. På Paddington var det helt packat med folk så vi kunde inte ta tunnelbanan. Det har varit London Marathon idag med över 50,000 deltagare. Till det skall väl även läggas familj och vänner som hejat på. 



Kön till taxibilarna var lång den också, men just taxi fungerar ju väl i London så efter tio minuter var vi på väg mot Leicester Square.

Fredrik hade föreslagit en pub på Rupert Street som hette Waxy O´Connor. Den har ett träd som växer inne i puben. Väldigt speciellt.

Puben var i flera våningar med små prång hit och dit. Väldigt annorlunda!

På kvällen blev det middag på Sucre i Soho. En argentinsk restaurang som Lucy och Fredrik testat tidigare med mycket god mat.



Michi var lycklig när han blev uppvaktad av två söta flickor!


Ett kort på hela familjen fick det bli också!



Personalen på restaurangen var så gulliga och ordnade fram en liten tallrik till Michi som grattis på födelsedagen.

Nu var det dags att säga hejdå till Fredrik och Lucy. Nu ser vi dem inte igen förrän i december igen. Fy, det är alltid lite sorgligt att säga hejdå, även om det är för en begränsad tid.