02 juli 2014

Anna till New York och jobb med flaggstången

Så var det dags för den efterlängtade resan till New York. Så mysigt för Anna att åka iväg med sin gudmor och faster på en resa, bara de två. Vid nio träffades vi på Landvetter och kvart i elva skulle deras plan gå. De var lite oroliga med bara en timme för byte i Berlin, med tanke på att Angelikas väska helt försvann när hon flög ner till Anna i Madrid. Den är fortfarande borta. Planet var dock tidigare än väntat i Berlin och nästa plan en timme försenat så de hade gott om tid och allt gick bra. Nu har de en hel vecka med äventyr framför sig.



Jag passade på att åka till mammas grav och sätta lite blommor när jag ändå var i Lerum. Det blev riktigt fint.




Tog kort på lite svensk landsbygd. Naturen och byggnaderna är så annorlunda här jämfört med Asien och jag njuter när jag kommer hem. Hur mycket jag än älskar Malaysia så kommer Sverige alltid att vara närmast hjärtat.




På eftermiddagen var jag tillbaka på Rörtången och på kvällen dök Thomas upp med Michi. Han hade med sig utrustning för att borra hål i berget för min present - flaggstången.




Fick ta lite reklambilder med Soft Touch-handskarna också nu när det var tufft arbete på gång.



Kul att flaggstången är på gång nu. Thomas kommer tillbaka på fredag med grövre borr och cement för gjutning. Spännande!