21 mars 2010

Lunch med Swea på Tattoo 15 mars

Igår, på söndag kväll, tog vi med Anders till food courten i Desa Sri Hartamas för att äta middag innan han skulle med flyget tillbaka till Sverige. Då fick vi chockbeskedet att hela food courten skall stänga den 12 april och att man skall bygga en polisstation där istället. Så himla tråkigt!!! Vi har gått dit och ätit ofta och dessutom har det varit ett samlingsställe för alla high-school-eleverna när de gått ut på fredagarna! Det har varit så nära och bra med gångavstånd från oss. Dessutom roligt med ett trettiotal restauranger med olika sorters mat och stans bästa satayspett, bästa sushi och bästa pizza. Mycket tråkigt när de lokala ställena försvinner!!

När vi åkte hem från food courten rasade jeepen ihop igen, nu avgasröret, så det lät som värsta raggarbilen på vägen hem :o) Tur att det går snabbt och billigt att fixa bilarna här...

Idag hade vi i alla fall Sweas månatliga lunch och var då på ett ställe som hette Tatto och som ligger på Jalan Damai inne istan. Det var italienskt kök och vi provade en blandning av olika pastor och pizzor och allt smakade väldigt bra. Restaurangen låg väldigt nära Basil Leaf, som också är en jättemysig restaurang med mer thailändskt kök.

Vi var nio stycken som kom med idag och en tjej, Monica, hade rest upp från Port Dickson.
Ikväll får vi hit nya kollegor från Michis kontor, Martin som jobbar med it och Patrik som skall praktisera tre månader.