07 november 2015

Dags för James Bond och filmen Spectre

Vid strax efter sex i morse var jag och kollade så att han var vaken. Taxin kom och hämtade honom kvarit i sju och på vägen till KLIA lyckades de till och med få punktering. Han hann komma med flyget till Oman i alla fall och skall nu vara dykinstruktör på Shangri-La där i sex månader.


Michi var med Ingvar inne i djungeln någonstans hela dagen och jag var hemma. På kvällen åkte vi i alla fall in till Garden Mall för att gå på bio. Det var fullt utsmyckat för Deepavali nu.


Vi gosade ner oss i sköna fåtöljer, en kudde bakom huvudet, en filt över oss och lite popcorn. Laddade och klara för James Bond i Spectre. Måste säga att det var en riktigt bra Bondfilm. Tycker de senaste har varit för mycket action och för lite "Bond". Nu var det tillbaka mer till den klassiska James Bond-stilen.


Istället för att äta inne i shoppingcentret bestämde vi oss för att testa ytterligare en ny restaurang den här helgen. Vi har varit riktigt vilda :) Ni blev det ett ställe som heter Naughty Babe, Dirty Duck - hur de nu kom på det namnet... De skulle i alla fall ha riktigt bra revben och det stämde!


När vi satt där fick meddelande från Anna och Fredrik som satt tillsammans i skolans bibliotek och pluggade. Nu har vi bokat biljetter för att åka och hälsa på dem i London tre dagar i december. Det skall bli så mysigt!