14 januari 2016

Fredrik fyller 19!

Fredrik blev väckt i morse med fantastisk skönsång... Han låg och smygsov för jag hade allt sett att han lagt ut ett par Wistla-event alldeles innan. Nu blev det en hel hög med nya paket.


Efter frukosten åkte jag och Marika iväg till Tropicana City Mall för att fixa lite saker och när vi kom tillbaka tog vi en sushi-lunch med födelsedagsbarnet.


När vi lämnade restaurangen fick jag veta av Marika att Café Berlin skulle stänga. Tydligen höjer 1 MK sina hyror otroligt mycket så de har inte möjlighet att vara kvar. Vi har alltid gått dit och köpt fruset, halvbakat, bröd till Langkawi. Panik!!! Idag var sista dagen de hade öppet så jag gick dit för att köpa med mig lite upp till när vi åker på söndag. De ville bara bli av med allt så jag fick ett bröd för varje jag köpte. Det blev 38 grova frallor med solrosfrön och två tunga, tyska limpor. Café stänger som tur är inte helt utan flyttar ner till Lorong Gurney och in i Alliance Francaise lokaler nere i centrum.


På kvällen blev det middag på Mandarin Oriental för att fira Fredrik. Vi startade med en hummersoppa.


Som alltid var maten hur god som helst.


De hade dock slutat med att man fick välja sin egen kniv. Le Meridien hade börjat med samma sak och då bestämde sig Mandarin för att sluta. Väldigt synd för det var lite roligt!


Anna skickade ett sista kort från Kuramathi. Idag bär det av tillbaka till Male.


Det blev en väldigt trevlig dag med god mat och fin miljö. Tänk att snart har vi inga tonåringar...