10 mars 2016

Chinatown och bokklubbskväll

Det blev en tur in till immigration igår igen och idag fick jag åka ner till DBKL, kontoret som skickar ut avier om bland annat fastighetsskatt. En av räkningarna vi fått gick inte att betala via internetbanken, medan alla andra funkar, så det verkar vara något fel på numret. De kunde dock inte hitta något fel - surprise! - så jag fick betala kontant och får vänta ett halvår för att se om det funkar bättre nästa gång.



DBKL-kontoret ligger väldigt nära Chinatown och det var hur längesedan som helst som jag var där så det blev en sväng dit också. Hittade, efter tips från Jessika, röd- och vitrutigt tyg för hela 25 kronor metern. Köpte några meter för att göra dukar till Langkawi. Passade också på att hoppa in i pärlaffären och kom hem med lite färgglada små pärlor. Har tänkt mig en ny typ av halsband nu.



Plockade fram massor med lådor med olika pärlor när jag kom hem, plus de nya, och satte mig ner för att göra ett nytt halsband till ikväll. Så här blev det. Jag blev riktigt nöjd!




På kvällen var det sedan bokklubb hemma hos Louise, fixad av henne, Jill och Anna. God arabisk mat och fantastisk chokladmousse till efterrätt. Vi blev hela nio stycken som kom idag och det blev en hög med nya böcker som fick följa med hem.



Michi hade fått lite bilder från Langkawi och där hade de varit och byggt lite extra. Två tegelväggar uppsatta och mellan dem skall Michi sätta in den brasilianska grillen. Kul om det kan vara klart tills Fredrik kommer!



De hade också börjat mura upp lite pelare som skall bära taket som skall komma upp så småningom.




Kul att vi skall åka upp till helgen igen så att man får se hur det blev när det blev klart!