29 oktober 2021

Härlig promenad

Idag fick vi de första ritningarna från Jane på Signature Kitchen. Det ser verkligen superfint ut. Vi kommer att ändra på lite saker, men är i stort sett väldigt nöjda. Jane och jag skall ses på tisdag igen för att gå igenom det sista. Svårt att tänka sig att det kan bli så här fint med tanke på hur det ser ut nu!



Själva köksdelen blir byggd där det tidigare var en typ av balkong för tvättmaskin m.m. Nu när det blir inbyggt istället så blir det så mycket snyggare!!



Det blev äntligen en tur upp på berget igen. Vet inte när jag gjorde det sist. Shadow fick hänga med. Han har blivit lite fet. Det måste vara många som matar honom, så han behöver verkligen motionen.


Utsikten tröttnar vi aldrig på. Så otroligt fint med alla öar utanför oss.


När det var dags för middag hade vi först tänkt äta hemma, men när det är fredag här så är många butiker stängda så det blev svårt att handla. Istället åkte vi till Tokyo och fick i oss lite japanskt.


Restaurangen stänger klockan tio så vi var hemma tidigt. Man blir så mycket tröttare här. Kan det vara havsluften? Lite som när vi kommer till Rörtången på sommaren. De första dagarna är man helt slut.