20 juli 2021

Hemliga presenter

Anna och Eriks granne har testat positiva för Covid. Nu gör Anna och Erik snabbtest varje morgon. Dessa fås gratis på apoteket och man hämtar ut en paket med sju test i. Så smart. De har varit negativa varje dag de testat. Skönt!


Fotade ut genom vardagsrumsfönstret idag. Vi har någon form av rovfågel som kretsar runt här varje dag. Rätt häftigt. Det är ungefär som på Langkawi.


Kakelproverna skulle lämnas tillbaka idag. Gick sedan igenom Nicholsons shoppingmall som Anna sagt var så dålig. Lite som Solkatten i Lerum. Tydligen skall den rivas och en ny skall byggas. Den var ju inte jätterolig, men det fanns ändå HM, Rymans kontorssaker, en järnhandel och många fler affärer. Jag har knappt sett några "vanliga" butiker tidigare så det här var ändå ett lyft.


Vid tretiden mötte vi upp Fredrik som varit på stan och klippt sig. Vi stannade till på O´Neills och firade att han är klar med sina tentor. Så skönt för honom. Nu kan vi göra roliga saker tillsammans.


På kvällen hade Anna bokat middag på The Crown i Bray, men vi insisterade på en träff hos oss först.


Michi och jag hade dragit snören runt i lägenheten som killarna fick följa för att hitta varsin present till sina hem.



Michi hade beställt varsin rolig ölmaskin där man kan lägga i en tvåliterstunna och det finns flera olika märken att köpa. Givetvis hade han beställt en till sig själv också.


Vi hade haft dem inkopplade under natten så att ölen i var kall. Givetvis blev det provsmakning direkt.


The Crown, där det blev middag, var en publiknande miljö och drivs av ägaren till en av Michelinkrogarna i Bray. Väldigt god mat och trevlig miljö. Eftersom Pluto är med så sitter vi alltid ute.


Bray har tre Michelinkrogar med totalt 8 stjärnor. Imponerande för en sådan liten ort! Vi fick en supermysig kväll med alla fem (6) samlade för första gången. Lycka!