28 oktober 2011

Anna och jag har myskväll

Det är tisdag kväll och här sitter Anna och jag på Souled Out och äter middag. Fredrik sov över hos Mike tillsammans med flera andra kompisar för onsdagen var ledig dag på grund av den indiska högtiden Deepavali.



Veckan har varit tuff för Anna, för hennes Art-lärare verkar ha fått totalt fel på hjärnan. Står och skriker på eleverna i klassrummet så att spottet flyger, visar upp enskilda elevers arbeten inför klassen, kallar det för första klassens skräp och drämmer ner dem i skrivbordet. Anna har varit riktigt ledsen och måste gå till skolan och ha Art varannan dag. Nästa vecka är det Parent Teacher conferences och då skall jag ta ett litet snack med honom och fråga vad som händer... Nu fick vi en liten tjejkväll i alla fall och hade jättemysigt.


Onsdagen blev en hel dag framför datorn då jag äntligen sammanställde utvärderingen Gunilla och jag jobbat med. Alla 93 svaren blev klara så att vi kunde redovisa resultatet. Skönt att kunna lägga en sak bakom sig. Nu är det bara delar av ekonomin kvar och där ligger bollen hos Swea International just nu, så nu är det bara att vänta. Försöker röja bland alla papper och uppgifter innan Madeleine kommer på söndag för då vill jag bara vara ledig och umgås!!!