14 augusti 2013

Chinatown och Fatty Crab

Medan Michi jobbade idag var vi andra först på Global Doctors då Fredrik skulle kolla upp ett par saker. När vi var klara där åkte vi ner till Chinatown och startade med en lunch på Old China Café.


Som alltid smakade maten väldigt gott och alla top hats var slut som de brukar :)



Det blev sedan besök i klockaffären, inköp av små flygplan, väskor och annat smått och gott. Vi hann med nöd och näppe hem innan vi fick ge oss ut igen för att hämta Michi vid kontoret och försöka ta oss fram till Fatty Crab. Nu var det längesedan vi var där och det blev ett par små extraturer innan vi var framme.




 Väl på plats beställde vi Chili crab, räkor i vitlök och deras goda kycklingvingar.



Tror Ewan tyckte det roligaste var att få använda hammaren för att slå sönder krabbklorna. Tyvärr fick han en finger emellan en gång...



Mätta och belåtna gjorde vi ett litet stopp på Backyard innan det var dags att åka hem. För en gångs skull var det riktigt tomt, trots ett väldigt bra liveband.



Fredrik hade stannat hemma med flera läxor som han fått redan dag ett och två i skolan. Han verkar i alla fall väldigt nöjd med sina lärare och har redan börjat organisera sig för resten av året. Skönt att känna att det är kul med skolan när det kör igång!