17 december 2020

Matlagningskurs och badrumsbilder

Thelma var på matlagningskurs idag på Natalie Gourmet Kitchen. Natalie är en fransyska som varit här i många år och som driver restaurang, catering och kurser. Otroligt duktig. Idag var det en trerättersmiddag med bland annat hummerrisotto som lärdes ut.


Förrätten var foie gras och scallop tartar mille feuille med green apple coleslaw


Varmrätten var lobster och roasted fennel einkorn in a risotto way


Och till sist en dessert som var yuzu och chestnut christmas ball


Själv var jag iväg på en liten julmarknad där de fick ta in typ fyra kunder i taget. Hittade Carmen där med alla hennes fina espandrillos.


Anna och Erik firade 1,5 år tillsammans idag och firade det på Piano nere i Lerum med Fredrik som chaufför. Michi ringde ner till restaurangen så när Anna och Erik slog sig ner kom det in ett glas prosecco och en öl. På så sätt fick vi vara med och fira lite också.


Aliah, som städar på Langkawi, ringde lätt förtvivlad. Hennes handväska var borta och hon hade varit och städat vårt hus och kom inte ihåg om hon haft med den dit. Det blev lite detektivarbete i form av att titta på våra kameror och till slut fick vi fram en bild med Aliah och handväskan. Väskan återfanns senare inne i vårt hus. Så skönt!

Torsdag och dags för bilder från Spanien igen. Handfaten är nu på plats i stora badrummet nere samt på gästtoaletten.



Däruppe har det fina badkaret kommit på plats och även handfatet.



I det lilla badrummet uppe saknas fortfarande en del kakel och speglar, lampknappar med mera skall upp i alla badrum. Det är inte mycket kvar nu..!