09 januari 2014

Lunch på Souled Out med alla stora barn

Nu är man tillbaka i KL igen och vardagslivet med allt vad det innebär drar igång direkt. Anna och jag var uppe tidigt för vi skulle fixa med att flytta över hennes Social Visit Pass från hennes gamla pass till det nya. Först fick vi åka till Raymond, vår advokat, som är god man för oss utlänningar så att han fick godkänna och stämpla hennes ansökan om överflytt. Sedan bar det av ut till Talent Corp för att lämna in alla papper. Därifrån åkte vi sedan direkt in till Sungai Wang där Anna skulle köpa gel-nagellack och annat. Hon hittade dessutom tre jättesöta jobbklänningar i en butik för totalt 300 kronor. Lagom pris!

D skickade lite positiva bilder från Langkawi. Takteglet har levererats idag!



Till lunch träffades Anna-Karin, Jeanette och jag på Souled Out med alla våra stora barn. Oscar var här och hälsade på från Glasgow, Linus och Aksel från Uppsala och Anna från London/Madrid. Kul att de hann träffas allihop!




Anna var duktig och kom iväg till Fitness First idag. Hon kunde köpa ett kort för en månad för 199 RM så nu skall hon försöka träna bra när hon är här. Bodypump blev det idag och hon var lite småöm senare på kvällen :)