20 maj 2020

Student- och födelsedagsfirande

Denna dag började med bokklubb med mina Sweakompisar. Detta var mina förslag. Så roligt att få nya tips. Jag gick in på Lerums biblioteks hemsida och beställde lite direkt.



Golvet i köket blev klart och Fredrik hjälpte mig att lyfta in de nya möblerna. Nu ska jag bara köpa en ny kökslampa också. Det börjar se betydligt bättre ut.




Hjälpte pappa att handla och passade på att åka ner till biblioteket. Så fort jag beställt böcker så började det plinga i min telefon och flera fanns inne. Nu har jag en hel hög med böcker att läsa. Älskar svenska bibliotek!!




På kvällen var vi hembjudna till Helene med familj. Victor fyllde år i går och Nicole tar studenten snart och hade precis haft sitt sista prov. De kommer att ha en lite större studentuppvaktning och eftersom jag vill träffa pappa och Michi sin mamma utan att ha träffat för många andra så tog vi en egen kväll i stället. Det är ju roligt eftersom vi också fick mer tid att prata med varandra då.





Helene hade som vanligt fixat jättegod mat med tortellini med karl-johanssvamp med röd pesto, kyckling och massor av godsaker. Nicole hade bakat en god kladdkaka med vit choklad. Vädret var dessutom med oss och det var nog den finaste kvällen hittills i år!




Pappa dök upp lagom till desserten och satte sig lite på avstånd. Roligt ändå att han kom bort en stund och får umgås med alla. Det måste vara tråkigt att vara så mycket själv. På vägen hem hamnade vi en liten stund hos Tobbe också. Roligt att få träffa våra vänner.




Thelma skickade fint foto från Langkawi med sin kompis Shadow. De verkar ha det bra på Langkawi.



Nu skall vi bara få till Thelmas visum också så är det lugnt ett år till.