01 mars 2021

Skrivarkurs på gång igen

I morse blev det en lång tur på 12 kilometer med blandad gång och löpning. Tog vägen ner till stranden. Så mycket finare att springa där nere. Efter lunchen åkte Thelma och jag in till Kuah för att handla veckans mat. Jag skrattar alltid åt alla plastpåsar man får. De är så små här så det blir alltid hur många som helst.


När man köper kyckling får man alltid hugga av huvud och fötter själv. Thelma har fått förbereda tre stycken jag kan lägga i frysen. Visst kan jag väl göra det, men lite äckligt känns det.


SWEA har startat en grupp som heter SWEA Skriver där de som tycker det är kul får olika teman att skriva om för att lära sig lite mer. Första veckan nu så skulle man göra en personbeskrivning så jag skickade in det igår. Skall bli riktigt roligt.

Historien fortsätter med pappa och vaccinet. Nu var meddelandet på vårdcentralens telefonsvarare att de håller på med fas 1 och inte har en aning om när fas 2 kommer att börja. Nu blev det inte uppskjutet bara en vecka, utan mer på odefinierbar tid. Alltså man kan ju bli galen!