02 januari 2014

Förkyld och eländig

Vaknade imorse och kände mig rätt kass. Kevin, Carl, Kalle och Jennifer gav sig av på lite utflykt idag för att ta linbanan och bada i vattenfallen. Anna ville ta det lugnt i poolen och Fredrik tog itu med en av alla sina läxor han har över lovet. Michi och jag bestämde oss för att åka in till Kuah och handla lite samt kolla på kakel till gymgolvet. Hittade ett som nog blir bra till det facila priset av 2,50 ringgit per plats. 




Väl hemma igen kunde vi se att arbetet med taket fortskred som det skulle.


Jag kände febern och förkylningen komma krypande och gick och lade mig ett par timmar på eftermiddagen för att orka följa med ut på kvällen. När jag vaknade fixade Michi en kaffe och lite lunch. Själv satt han på sin nya favoritplats "Kikens kulle" och tittde ut över havet.



Termometern Michi fick av pappa i julklapp har kommit väl till användning. Det är ju inte så kallt i poolen precis även om vi ibland kan tycka det. Lite miljöskadade...


Tycker vår elefant tar sig lite stora friheter numera så fort vi vänder ryggen till.


Fredrik och Michi hade hård match i poolen. Stackars Buddha som nog fick många bollar i huvudet!


Vi åt sedan middag på Cactus, ett ställe med lokal mat med thailändska inslag. Riktigt gott var det.




Alla ville sedan fortsätta till Tammys, men Michi fick köra hem mig så jag kunde bädda ner mig istället. Bättre att må bra imorgon.