21 september 2021

Garden Mall och Bangsar Shopping Center

Det blev en tur ut till lite olika shoppingcenter idag. Tror det var i maj senast här i Kuala Lumpur. Nu får man dessutom vänja sig vid att gå med mask hela dagarna igen.


Åkte först bort till Gardens Mall och Midvalley. I flera affärer fick man handskar som man skulle ha på när man gick runt i butiken. Personalen hade dock inga handskar på sig. De kan inte ha covid?


Gick förbi McDonalds och var tvungen att fota deras meny. Tala om lokala specialiteter på menyn.


Det blev också ett besök på Nespresso för att fylla på lagret hemma och på Langkawi. Nu ska vi klara oss ett tag. Det blev sedan en tur inne i Bangsar Shopping Center också innan jag åkte hem. Så härligt att se lite folk, även om det fortfarande är ganska tomt ute.


Brukar inte rekommendera så mycket böcker här, men den här var väldigt stark. Andreas Norman jobbade i många år på UD och kom som 22-åring ner för att hjälpa till med arbetet i samband med tsunamin. Boken är väldigt stark, men mer för hans kritik mot UDs krishantering. Dessutom skriver han mycket om utsänd från ambassaden i KL som han inte gav mycket för. Inte ambassadören, för han var fantastisk, utan någon annan. Spännande!


På kvällen körde vi ett pass i Hijauans gym som nu har öppnat. Skönt att kunna träna på hemmaplan.