16 juli 2012

Matlagning hos Bergins

I lördags var vi hembjudna till Kjell och Birgitta, tillsammans med Annika och Thomas, för lite matlagning. Alla skulle ha med olika maträtter, men i stället för att vi skulle fixa allt hemma, så var det ju roligare att laga maten tillsammans. Anna och jag gjorde barbecue-sås, chili- och citronsmör samt vietnamesiska vårrullar.



Michi hade tagit med sig sin lilla japanska bordsgrill och grillade...




...ja, just det, falukorv :)




Mitt i matlagningen fick Annika och Thomas beskedet att deras äldste son, Hannes, som är sju hade ramlat olyckligt när han spelade fotboll med barnvakten Johan. Höften hoppade totalt ur led och ambulans fick tillkallas. Det slutade med att han åkte in med mamma Annika. De kunde som tur var dra höften rätt på Östra, så vi får hoppas allt går bra. Thomas kom sedan tillbaka och grillade indiska räkor.




Fredrik hade Simon och Klara kvar och de tyckte vi hade det mysigt så de kom också över till Bergins och grillade tillsammans med Johan.




Sara-hund var också med och festade. Hon blev bjuden på falukorv av Anna, som sedan blev Saras stora idol. Det är lätt att få ett hundhjärta.




Väldigt rolig idé att laga mat tillsammans, något man faktiskt skulle göra oftare!