08 april 2016

Michi till Manilla

Michi fick tidig uppgång, för att vara Malaysia, och blev hämtad redan klockan sju med taxi för färd ut till KLIA. Tydligen var det jättelånga köer för att lämna in bagaget, men han hann med en liten frukost innan avfärd i alla fall.



Efter en lugn förmiddag och en sushilunch med Lotta S var det dags för en timme med personlig träning. Min tränare heter Sara, men vi kan kalla henna Killer-Sara... Ibland undrar man hur hon kommer på alla saker. Intervallträning om en minut med följande: Hålla i tjocka, tunga rep och slå med dem tio gånger och kasta sig ner och göra en armhävning tills en minut gått, göra squats på ett ben, 250 situps, lyft med tunga klot från golvet upp i axelhöjd. Jag var som en liten blöt fläck efter detta och mycket mer, men förhoppningsvis ger det resultat.



Anna skrev och berättade att hon skall få gå en kurs betald av jobbet: Boost your business fast with marketing, google analytics and social media. låter ju som skräddarsytt för det hon håller på med. På kvällen var jag över hos familjen Thonell där både Hasse och Marika fått dengue. Hade köpt med lite färska juicer som skulle krylla av C-vitaminer. De kändes båda rätt pigga och jag stannade kvar på lite god indisk middag. Nu är jag själv ett par kvällar innan pappa kommer på söndag förmiddag. Mysigt!


Anna, Fredrik och Mateo var hos Nur på födelsedagskalas ikväll.